Over ons

Even voorstellen. Wij zijn Vincent en Leonor, twee studenten met een enorme voorliefde voor reizen naar toffe bestemmingen.

We zijn begonnen met het verkopen van paspoorthoezen om twee redenen. Allereerst omdat wij gigantisch veel van reizen houden. Ten tweede, vinden wij het belangrijk om goed georganiseerd op reis te gaan. Met een paspoorthoes kan je gemakkelijk jouw belangrijkste reis-bezit bij elkaar houden en tegelijkertijd beschermen.

Wie is Vincent?

Hi, ik ben Vincent, een 24-jarige Informatica & Economie-student in Leiden. Een van de dingen waar ik enorme moeite mee heb is stilzitten. Daarom kan je me regelmatig vinden in de sportschool of onderweg naar gave bestemmingen in het buitenland.

Wie is Leonor?

Ola! Mijn naam is Leonor, ik ben 23 jaar en ik studeer Politicologie. Buiten mijn studie om maak ik veel muziek en kook ik graag. Ook ben ik dol op het strand. Hiervoor reis ik zelfs naar Portugal, daar geniet ik van lekker eten, prachtige fado en de Algarve! 

De missie van paspoorthoes.nl is om trendy en kwalitatieve reisaccessoires aan te bieden voor een eerlijke prijs. Vaak zien we dat veel bedrijven te hoge prijzen vragen voor producten als paspoorthoesjes. Door onze kosten zo laag mogelijk te houden kunnen wij deze producten aanbieden voor een lage prijs. Als je vragen hebt over de webshop of producten, je zoekt naar een samenwerking of ons wilt benaderen voor iets geheel anders, neem dan contact met ons op via de contactpagina!

Klaar voor het volgende avontuur?

Haal het beste uit je reis

Op reis is het belangrijk om georganiseerd én trendy bezig te zijn. Daarom bieden onze paspoorthoezen die extra flair om je paspoort een persoonlijke touch te geven tijdens het reizen naar je favoriete bestemmingen.

Ons assortiment bestaat uit verschillende stijlen en kleuren. Bekijk welke paspoorthoes het beste bij jou past.

paspoorthoes van marmer geopend