Over ons

Even voorstellen. Wij zijn Vincent en Leonor, twee studenten met een enorme voorliefde voor reizen naar toffe bestemmingen. We zijn begonnen met het verkopen van paspoorthoezen om twee redenen. Allereerst omdat wij gigantisch veel van reizen houden. Ten tweede, vinden wij het belangrijk om goed georganiseerd op reis te gaan. Met een paspoorthoes kan je gemakkelijk jouw belangrijkste reis-bezit bij elkaar houden en tegelijkertijd beschermen.

De missie van paspoorthoes.nl is om trendy en kwalitatieve reisaccessoires aan te bieden voor een eerlijke prijs. Vaak zien we dat veel bedrijven te hoge prijzen vragen voor producten als paspoorthoesjes. Door onze kosten zo laag mogelijk te houden kunnen wij deze producten aanbieden voor een lage prijs. Als je vragen hebt over de webshop of producten, je zoekt naar een samenwerking of ons wilt benaderen voor iets geheel anders, neem dan contact met ons op via de contactpagina!

foto van de twee eigenaren van paspoorthoes.nl op het strand

Wie is Vincent?

Hi, ik ben Vincent, een 24-jarige Informatica & Economie-student in Leiden. Een van de dingen waar ik enorme moeite mee heb is stilzitten. Daarom kan je me regelmatig vinden in de sportschool of onderweg naar gave bestemmingen in het buitenland.

Wie is Leonor?

Ola! Mijn naam is Leonor, ik ben 23 jaar en ik studeer Politicologie. Buiten mijn studie om maak ik veel muziek en kook ik graag. Ook ben ik dol op het strand. Hiervoor reis ik zelfs naar Portugal, daar geniet ik van lekker eten, prachtige fado en de Algarve!

Winkelwagen
Scroll naar boven