Paspoorthoesje kopen?

Iets wat onmisbaar is tijdens je reis is een paspoort. Je hebt het nodig om te kunnen vliegen, om jezelf te identificeren, en bij heel wat grenzen wereldwijd moet je hem laten zien. Omdat het zo’n belangrijk bezit is, is het ook van belang om hier goed mee om te gaan. Een paspoorthoesje is hier een uitstekende oplossing voor.

Om je paspoort goed te beschermen tegen kreukels en scheuren, en hem goed herkenbaar te kunnen opbergen bieden wij verschillende soorten paspoorthoesjes aan. Je kan je paspoorthoes heel eenvoudig hierin opbergen, net als een telefoonhoesje, om er zeker van te zijn dat jouw paspoort in goede staat blijft. Bij paspoorthoes.nl bieden we paspoorthoesjes in verschillende kleuren en motieven, waarvan er 100% eentje bij zit die perfect bij jou past. Wil je dus een paspoorthoesje van premium kwaliteit kopen? Wij hebben het voor je!

Reis georganiseerd én trendy!

Op reis is het belangrijk om georganiseerd én trendy bezig te zijn. Daarom bieden onze paspoorthoezen die extra flair om je paspoort een persoonlijke touch te geven tijdens het reizen naar je favoriete bestemmingen.

Ons assortiment bestaat uit verschillende stijlen en kleuren. Bekijk snel welk paspoorthoesje het beste bij jou past. Onze paspoorthoesjes zijn gemaakt van goede kwaliteit, en gaan langer mee dan de vervaldatum van jouw paspoort!

Een man naast een aantal tuk-tuks in Thailand
Vrouw die over een stenen straat met een rolkoffer loopt

Wij zijn twee studenten – Leonor en Vincent – die de webshop van paspoorthoes.nl hebben opgezet in 2020. We hebben toevallig beiden een passie voor reizen. Tijdens onze studententijd hebben we het maximale eruit gehaald en zoveel mogelijk gereisd als maar kon. Beiden hebben we verschillende plekken (en uithoeken) van de wereld gezien. Het doel van deze webshop is om onze passie te delen, en leuke reisaccessoires te verkopen. In onze blog vind je artikelen tips over reizen en onze ervaringen.

Via paspoorthoes.nl zijn we in staat om een selectie van paspoorthoesjes neer te zetten voor mensen die een paspoorthoes willen kopen, voor zichzelf of een ander. Doe mee met de trend van het moment en gun jezelf, een vriend, collega of familielid om in stijl te reizen met een paspoorthoesje!

Wat zeggen onze klanten?

Gebruik het hoesje al een tijdje en ik ben er zeer tevreden over. Makkelijk op te bergen in je tas en je paspoort blijft schoon.

Caroline

5/5

Goede kwaliteit paspoorthoesjes! En nog snel geleverd ook! Zeker aan te raden om bij deze webshop een paspoorthoes te bestellen.

Quincy

5/5

Hoesje besteld zodat mijn paspoort 10 jaar lang mooi blijft en niet slijt.
Het hoesje is fijn en beschermd mijn paspoort goed!

Vera

5/5

Ik ga veel op reis en mijn oude paspoort was nogal versleten. Door mijn paspoort hoes ziet mijn paspoort er nog als nieuw uit!

Pablo

5/5

Klaar voor avontuur?

Winkelwagen
Scroll naar top