Over paspoorthoes.nl

Wij zijn Vincent en Leonor. Als koppel hebben wij paspoorthoes.nl opgericht en onderhouden wij zelf de webshop. Omdat reizen onze favoriete hobbies zijn hebben we besloten om te beginnen met het verkopen van reisaccesoires. Paspoorthoezen zijn daar het begin van.

Absoluut niet. Wij houden zelf een inventaris op onze eigen locatie zodat onze producten binnen enkele dagen in jouw brievenbus kunnen liggen. 

Wij zijn zelf vaak op reis geweest, waardoor we op vliegvelden, bij grenscontroles en in hotels altijd onze paspoorten moesten laten zien. Door hem vaak te gebruiken versleten ze vrij snel, omdat ze ook niet van het sterkste materiaal gemaakt worden. Om hem goed te beschermen, en georganiseerd bij ons te houden zagen we het belang van paspoorthoesjes in. Dit heeft ons geïnspireerd om een webshop op te zetten en deze hoesjes te verkopen!

Over je levering

Omdat wij vinden dat paspoorthoezen niet voor te hoge bedragen verkocht moeten worden, willen we ook de verzendkosten zo laag mogelijk houden. In onze verzendkosten verrekenen wij enkel de kosten van het verpakkingsmateriaal en de kosten die door PostNL in rekening worden gebracht voor de bezorging. Omdat onze paspoorthoezen door je brievenbus passen zijn deze kosten zo laag mogelijk.

Voor een bestelling vanaf €35,- hanteren wij geen verzendkosten.

Als je je producten voor 16:00 op een werkdag besteld, streven wij ernaar om deze dezelfde dag nog op de post te doen. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden verzenden wij op de eerstvolgende werkdag. 

Onze leveringen worden afgehandeld door PostNL, waardoor de meeste verzendingen één dag duren.

Nadat wij het pakketje hebben afgeleverd bij PostNL is het buiten onze handen. Het is mogelijk dat er daarom door verschillende omstandigheden je pakketje een dag of twee later dan verwacht binnenkomt. Dit kan voorkomen door drukte rond bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerstmis, omdat er dan veel druk staat op postbezorgers. Mocht je na 5 werkdagen nog steeds niets binnen hebben, neem dan contact met ons op!

Het kan zijn dat deze is beland in je spam-map. Zo niet, neem contact met ons op via onze contactpagina.

Je producten retourneren

Het is mogelijk om binnen 14 dagen van ontvangst je product te retourneren zonder verdere uitleg. Als het product zich in de originele staat verkeert bij de retournering wordt het aankoopbedrag van het product teruggestort op je rekening.

Zie onze algemene voorwaarden voor de volledige retourvoorwaarden.

Om een product retour te sturen volg deze stappen. Het is belangrijk dat je je aan deze stappen houdt, zodat het retourneringsproces zonder problemen kan verlopen.

 1. Stuur eerst een mail naar info@paspoorthoes.nl met [RETOUR] in het onderwerpsveld. De mail moet de volgende informatie bevatten:
  • Je factuurnummer.
  • Je naam.
  • Het product dat je wilt retourneren.
 2. Stuur het product in de originele verpakking op naar:
  • Travel Pal
  • Clara Visserplaats 46
  • 2331 BP Leiden

Na het ontvangen van het geretourneerde product streven wij om binnen 8 werkdagen het rechtmatige bedrag terug te storten op je rekening. Mocht je binnen deze tijd het bedrag nog steeds niet op je rekening zien, neem dan contact met ons op via de contactpagina.