Verzenden

Bij Paspoorthoes.nl vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn. Daarom willen we op deze pagina zo veel mogelijk vragen beantwoorden over het verzenden van je pakketje.

Hoe lang duurt de verzending?

Bij binnenkomst van een bestelling bij ons streven wij om jouw pakketje dezelfde dag, of de opeenvolgende dag, af te leveren bij PostNL. Gebruikelijk zal PostNL het pakketje dan de volgende dag door je brievenbus gooien. In totaal betekent dit dat je na het plaatsen van jouw bestelling, je paspoorthoesje binnen 1 tot 3 dagen op je deurmat kan verwachten. 

Maken jullie gebruik van Track & Trace?

Nee. Omdat paspoorthoesjes in onze speciale verpakkingen gemakkelijk door je brievenbus passen, maken wij gebruik van het reguliere brievenpost systeem van PostNL. Dit doen we om kosten te besparen, wat scheelt voor jou en voor ons. Dit betekent dus dat we geen gebruik maken van Track & Trace. 

Wat als ik mijn bestelling niet heb ontvangen?

Het kan natuurlijk voorkomen – in uitzonderlijke gevallen – dat PostNL vertraging oploopt bij het bezorgen van jouw pakketje. Meestal gebeurd dit rond de feestdagen. Als het pakketje na 5 dagen nog niet op jouw deurmat ligt, neem dan contact met ons op, en zullen wij het voor je oplossen!

Wat zijn de kosten van mijn bestelling?

Wij vinden het bij paspoorthoes.nl belangrijk om de kosten laag te houden, dus ook de verzendkosten. Wij hanteren daarom een standaardbedrag voor verzendingen van €2,50! En bij bestellingen van meer dan €35,- zijn de bezorgkosten compleet gratis.

Winkelwagen
Scroll naar boven